logo

+34 938673923

escola@avetroig.com

C/ Bruc, 4

Sant Celoni

Dilluns a divendres

08:30 h -13:00 h 15:00 h - 17:30 h

logo

123 456 789

escola@avetroig.com

C/ Bruc, 4

Sant Celoni

07:30 - 19:00

Matins: 08:30 h -13:00 h Tardes: 15:00 h - 17:30 h

Projecte Educatiu

Una gran família

Moltissimes felicitats!!!...sou una gran família i us portarem sempre al cor!!!

Miguel Sánchez

2016-03-14T15:19:08+00:00

Miguel Sánchez

Moltissimes felicitats!!!…sou una gran família i us portarem sempre al cor!!!

Estem encantats amb l’Escola

Estem encantats amb l'Escola. El més important és veure a la nostra filla anar cada dia contenta!
Felicitats per la vostra feina!

Laura Garcia

2016-03-14T15:19:18+00:00

Laura Garcia

Estem encantats amb l’Escola. El més important és veure a la nostra filla anar cada dia contenta! Felicitats per la vostra feina!

Escola familiar

Escola familiar, de valors i amb professorat vocacional.

Xavier Ortuzar Crespo

2018-02-14T14:42:25+00:00

Xavier Ortuzar Crespo

Escola familiar, de valors i amb professorat vocacional.

A l’Escola L’Avet Roig desenvolupem el nostre Projecte Educatiu empoderant els i les nostres alumnes per tal que siguin homes i dones lliures, autònoms, crítics i compromesos. Ho fem en català com a llengua vehicular, comptant sempre amb la participació de les famílies i amb l’ajuda d’un entorn incomparable com és el Montseny per fer un aprenentatge proper, actiu i vivencial, respectant en tot moment l’evolució individual de l’alumne.

Creativitat

Som una escola creativa perquè sabem que aquesta serà una competència bàsica per encarar un futur ple de novetats pel que fa a estudis postobligatoris i, com a conseqüència, també ple de novetats a escala professional. Estem oberts a la imaginació!

Expressió

A l’Avet Roig potenciem l’expressió oral i l’expressió corporal, utilitzant el cos i la paraula com a vehicle conductor i facilitant que els nostres alumnes estiguin habituats a expressar-se en el més ampli sentit de la paraula.

Potenciació de l'anglès

Formar nois i noies amb capacitat d’obrir-se al món és un dels nostres èxits. Per això molts dels nostres alumnes acaben estudiant o treballant amb projectes internacionals. Garantir una comunicació plurilingüe és un dels objectius del nostre Projecte Educatiu.

Raonament lògic

Treballar el raonament lògic permet que els nostres alumnes puguin desenvolupar les intel·ligències múltiples donant-los eines i recursos diferents dels convencionals per resoldre problemàtiques futures.

Aprendre a aprendre

Sabem que els aprenentatges es consoliden amb la curiositat, amb el plaer que ens aporten els coneixements. Conscients que avui en dia és imprescindible la formació continuada per afrontar una carrera professional, sigui quin sigui el seu àmbit, fomentem entre el nostre alumnat el plaer d’aprendre constantment: aprendre a aprendre.

Treball en Equip

Dins el nostre Projecte Educatiu, el treball cooperatiu té un pes molt important. Actualment aquesta és una competència bàsica, imprescindible per afrontar amb garanties qualsevol projecte de futur. No només els donem les eines necessàries sinó que també treballem els valors que engloben l’aprenentatge cooperatiu.